Punch Backpack S blue Gewatteerde schouderbanden  Tarpaulin Bree Punch Backpack S blue hW9uPwIX

Punch Backpack S blue Gewatteerde schouderbanden  Tarpaulin Bree Punch Backpack S blue hW9uPwIX
Punch Backpack S blue Gewatteerde schouderbanden  Tarpaulin Bree Punch Backpack S blue hW9uPwIX Punch Backpack S blue Gewatteerde schouderbanden  Tarpaulin Bree Punch Backpack S blue hW9uPwIX Punch Backpack S blue Gewatteerde schouderbanden  Tarpaulin Bree Punch Backpack S blue hW9uPwIX Punch Backpack S blue Gewatteerde schouderbanden  Tarpaulin Bree Punch Backpack S blue hW9uPwIX
Model: hW9uPwIX
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €198,91 €74,03
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Toen Wolf Peter Bree een postbodetas vanuit New York mee nam naar Duitsland en zich daardoor liet inspireren, begon hij met het ontwerpen van tassen uit dekzeil. In eerste instantie waren liefhebbers van Bree geschokt, maar vandaag de dag is de Punch collectie een echte must-have geworden. Het dekzeil blijkt zelfs een geweldig materiaal te zijn om tassen van te maken; het is duurzaam, van top kwaliteit en heeft een unieke uitstraling. 

Dit stoere, robuuste en hippe model rugzak is de Punch 92 van Bree. De tas heeft niet alleen een stoere look, maar ook een ideaal interieur. Het hoofdvak is zeer ruim en heeft een los ritsvakje. Eigendommen in dit hoofdvak blijven optimaal beschermd tegen waterschade dankzij de mogelijkheid dit vak dubbel te vouwen en af te sluiten met een ritssluiting. Het voorvak, welke zich bevind onder de voorflap, is uitgebreid geordend zodat een smartphone, sleutels, schrijfgerei en andere persoonlijke eigendommen perfect zijn op te bergen. 

Kenmerken:

  • Gewatteerde schouderbanden 
  • Stevig handvat 
  • Zeer ruim hoofdvak met ritssluiting en kliksluiting 
  • Vervaardigd uit dekzeil 
  • Ritsvak onder de voorflap 
  • Interieur voorzien van losvakje met ritssluiting, insteekvakken, penhouders en een sleutelclip 
  • Geschikt voor A4 formaat 

Wij zijn officieel Bree dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

Punch Backpack S blue Gewatteerde schouderbanden  Tarpaulin Bree Punch Backpack S blue hW9uPwIX

Powered By opticalfiberpatchcable.com © 2018